Wij doen een Boekje Open Over Geld

Online publicatie BOOG

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe online publicatie BOOG, het eerste en enige Boekje Open Over Geld. Een prachtig en handig overzicht van 10 bijzondere instrumenten en aanpakken, als het over meer openheid rond publiek geld gaat en over de veranderende verhouding tussen overheden en samenleving. BOOG is nu gereed en met deze link te downloaden. 

Van Bootcamp naar Boekje

Het is allemaal begonnen in juli 2016, met een echte Bootcamp vol herseninspanning en op een bijzondere locatie in Delft. Zo’n 15 mensen vonden elkaar in hun wens om Open Over Geld meer onder de aandacht te brengen, Het uiteindelijke resultaat is het Boekje Open Over Geld (BOOG).

Workshop op Hoe Open? Festival

Tijdens het komende Hoe Open? Festival geven we een aparte BOOG workshop. Met de officiële lancering van de online publicatie. Diverse mede-opstellers vertellen over Open Over Geld en lichten hun specifieke methodiek toe. Het Hoe Open? Festival vindt plaats op 12 december 2016 in Utrecht, locatie is TivoliVredenburg. Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.

Boekje Open Over Geld is een initiatief van het Leer- en Expertisepunt Open Overheid (LEOO) en Mark Verhijde – Estonian School.