Bewonersparticipatie

Expertboek In 10 stappen beter in burgerparticipatie

In 10 stappen beter in burgerparticipatie is een instructieboek. Het is bedoeld voor jou als professional die met burgerparticipatie en bewonersinitiatieven te maken heeft in het dagelijkse werk. 

Wat je leert is hoe je echt beter wordt in het betrekken van bewoners in je werk en hoe je omgaat met initiatieven uit de samenleving. We nemen je in 10 stappen mee in dat leerproces.

Het is een praktisch boek, met instructies, praktijkvoorbeelden en oefeningen. Je gebruikt het om mee te werken en uit te leren, of je nu projectleider, beleidsadviseur, uitvoerder, wijkcontactambtenaar of bijvoorbeeld woonconsulent bent.

Heb je te maken met bewoners in je dagelijkse werk? We hebben voor jou dit Expertboek gemaakt.

Meer informatie en bestellen

Je kunt meer informatie over het Expertboek In 10 stappen beter in burgerparticipatie vinden op onze wesite www.beterinburgerparticipatie.nl. Daar kun je het ook bestellen. De kosten zijn €17,50. Je betaalt geen verzendkosten.

Digiklas beter in burgerparticipatie

Naast het Expertboek In 10 stappen Beter in burgerparticipatie geven we vanaf 9 juni 2020 online instructielessen. Deze Digiklas Beter in burgerparticipatie bestaat uit 10 korte online lessen. We behandelen steeds 1 instrument dat aan de orde komt in het Expertboek. Bijvoorbeeld de Actorenanalyse, het Draaiboek of de Krachtenveld analyse. 

Met de Digiklas Beter in burgerparticipatie leer je precies om de juiste tool te gebruiken, als je met bewonersparticipatie bezig bent.

Meer informatie en aanmelden

Op onze wesite www.beterinburgerparticipatie.nl vind je alle informatie.

De Digiklas Beter in burgerparticipatie kost €95,- per les, exclusief 21% btw. Het is ook mogelijk om een strippenkaart van 10 lessen aan te schaffen voor €895, exclusief 21% btw. Bij een strippenkaart ontvang je gratis het Expertboek In 10 stappen beter in burgerparticipatie

Wil je online instructie op maat? Dat kan, we geven de lessen van Digiklas Beter in burgerparticipatie op de dagen en tijdstippen die je zelf voorstelt. Stuur je verzoek naar info@markverhijde.nl of bel: +31 652 653 005.